ЗА ВРЪЩАНЕТО: Мога ли да върна закупени от вас продукти?

Разбира се! Според Закона за Защита на Потребителя (ЗЗП) е право на всеки клиент да върне стоки закупени онлайн ако тези стоки не го удовлетворяват по една или друга причина. За това законът предоставя 14-дневен срок, като уточнява, че транспортните разходи по връщането (ако има такива) са за сметка на клиента. Може да върнете закупените артикули с куриер по Ваш избор, но Ви съветваме да се въздържате от услугите на Български Пощи, при които често се получава голямо забавяне и има опасност да изпуснете 14-дневния срок. Артикулите, публикувани на сайта, се предлагат с гаранция за съответствие, но производителят не предоставя гаранция за експлоатация, освен ако изрично не е упоменато.

Обратната страна на извадката от поръчката Ви представлява формуляр за връщане на стоки. Отбележете продуктите, които връщате и причина за връщане. Отбележете удобния за Вас начин за възстановяване на сумата. Подпишете формуляра и го изпратете заедно с продукта, който връщате, на посочения адрес. Ще получите известие от нас когато обработим пратката.

Адрес за връщане: гр. София, Офис Еконт - Емил Марков или Офис Спиди - София Тодор Каблешков

За възстановяване на сумата ЗЗП предвижда 14 дни от датата на получаване на Вашата обратна пратка. Ние се стараем да правим това по-рано, като ще Ви информираме с SMS веднага, щом извършим плащането.

Сделките, сключени между фирми не са обект на ЗЗП. В този смисъл ДИДЖИ ХЪБ ЕООД си запазва правото да откаже обратно изкупуване на повече от 1 брой от даден артикул, обект на такава сделка.